Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2009 16:28 - Какъв му е на тоя казуса?!
Автор: buboleche Категория: Други   
Прочетен: 2935 Коментари: 11 Гласове:
0

Последна промяна: 21.11.2009 12:47


 Ей, много ми е добре, че напоследък нямам време и все по-рядко влизам в блога. Не че блога си няма позитиви. Най-големия позитив е, че покрай него срещнах много сродни души, хора, които ме разбират и без думи, и които едва ли бих срещнала някога по най-простата причина, че си падам малко темерут и социалните контакти не са ми в стихията. 

Завързах приятелства, които са над времето и пространството. Буквално.

Най-големия негатив е, че си е чиста загуба на време. Ако имаш време за губене - може, но се увличаш, после се оказва, че без да искаш прекарваш тук все повече и повече... Докато дойде време и от това да ти се гади. Може би трябва да се поопариш малко и тогава да ти дойде акъла. Лошо няма. 

Тия дни жегата ми се отразява много зле. Аз обичам жега, но нещо трудно я издържам вече. На няколко пъти се чудя ще припадам ли, няма ли да припадам, каква ще я бъде? Засега удържам фронта, но не се знае колко. Уморена съм, ходенето го съкращавам, съня вечно не достига.. такива ми ти работи. 

Много съжалявам за тая трагедия с френския самолет. Полет 447. Помня го, защото 4 и 7 са ми любими числа и все съм си мислела, че са щастливи числа, но уви! За мен това се равнява на трагедията с Титаник. Един прекрасен слънчев ден, слънцето пече, всички са усмихнати, качват се на един от най-хубавите самолети и до там. Изчезват.  Няма ги. 

В живота човешки има няколко трудни за преживяване трагедии, в зависимост от дефиницията на преживяване, естествено. Първото и най-гадното е не да ти умре детенцето, а по-лошото - да изчезне. Хората не си дават сметка за тия работи, а аз отдавна съм ги измислила. Всяка смърт е болезнена за близките, детската най-вече, защото е преждевременна и противна на законите на природата - детето да си отиде преди родителите, но се случва. Все пак едно е да знаеш къде е, какво е довело до това, да го оплачеш и да можеш да го оплакваш, да има къде, друго е да не знаеш къде е, какво му е, живо ли е, умряло ли е, какво му се е случило, какво са му причинили, еле с тия педофилски истории си е страшно, и въобще всякакви картини да минават през ума ти. И това е неизвестност, с която човек не може да се научи да живее, ако иска да я помни. А трудно се забравя. 

И следващата гадост са подобни нелепи трагедии, които връхлитат изневиделица и както денят е слънчев изведнъж всичко потъмнява и няма смисъл. Това е най-гадното, че се опитваш да намериш някакво обяснение, да разбереш защо, къде, как, какъв е смисъла от това, и не можеш, отвъд човешкото разбиране и обяснение е. Нелсън ДеМил би казал: какъв е тоя Господ, дето днес за кеф изтрепва 200 човека в самолетна катастрофа? Мил и състрадателен? Не ми го хвали! Той всъщност го е казал, само че не помня в коя книга. 
Kато стана дума за педофилските истории, се сетих, че днес прочетох следната умопомрачителна новина. Господин Томас Брейди, примерно, не помня точно така ли се казваше, вчера родил второ детенце. Какъв му е казуса на тоя? 1998г. си направил операция за смяна на пола, обаче си запазил детеродните органи, сиреч от жена се направил на мъж, после се и оженил (не знам коя е тая ненормалничка дето го е взела), обаче нещеш ли жена му имала проблеми и не можело да забременее и затова нашия си спрял стероидите, оправил хормоните и родил, миналата година момиченце, тая година момченце. И въпросния господин още не бил започнал да си пие лекарствата, щото се чудил дали да не роди още едно детенце. 
Айде стига бе!!! Ей за това съм против педерастията, лесбийството, смяната на пола, педофилията, некрофилията, содомията и всякакви подобни. Щото до едно са си сексуални извращения и не може да приемеш едното за нормално и да кажеш, че другите не са, каква е логиката? Ако не налитаха да имат поколение, как да е, ще се опитам поне да го преглътна, но те ще се избият да раждат, осиновяват и т.н.
А операциите за смяна на пола трябва да ги забранят, защото не може да твърдиш, че ти не си жена, мъж си, горкият, затворен в женско тяло (направо ще се разплача), и след няколко години да се сетиш, че може да раждаш. Нали на база това съзнание определят кой става за такава операция и кой не. Taка се бил родил, дайте да го оправим. Оказва се, че на тая база не може и не трябва да се взима такова решение. Това не ти е като да ти се ядат банички и да не ти се ядат. Сега на тия откачалки може да не им дреме, че ще кажат на детето си - "Маме, татко ти те роди", но на мен ми дреме и честно казано подобни изроди не трябва да съществуват.

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. benra - знаеш ли,
11.06.2009 16:41
винаги съм се мислела толерантна.Т.е.-всеки да има каквато си ще сексуална ориентаци-изключвам там разните му -филии. Обаче това нещо дет си го описала-хем така хем така, не само не го разбирам, но смятам,че е вредно за обществото
цитирай
2. buboleche - абе и аз уж се имам
11.06.2009 16:45
за толерантна. Нямам нищо против да обръщат резбата ако това ги влече и им се отдава, но да разберат, че това е решение, което носи определена отговорност и струва нещо определено, а именно остават без поколение, защото природата е такава, не защото аз съм казала. Не става и вълка да е сит и агнето цяло, да имаш и да възпиташ дете, не е като да гледаш животно или да не гледаш, ама ходи го обясни.
цитирай
3. sis - не съм съгласна с вас
11.06.2009 16:53
щом е могъл да роди, значи природата така е решила, нали?
Всичко останало са "норми" на обществото.
И ако това се прави от хиляда години, нямаше да ви е проблем и на вас.
И защо да има проблем с тези деца и тяхното възпитание?
Много по-голям проблем е, че хора живеят без да се обичат, бият децата си, карат се всяка вечер, жестоки са - ама на тях не им забраняват да раждат още деца!!!

Всеки в къщата си да прави каквото си иска, стига да не ми пречи и да не наранява околните!!!
цитирай
4. buboleche - природата до сега не е,
11.06.2009 17:03
и няма да реши, мъж да ражда. Природата е решила жените да раждат и тоя господин е решила да е жена, а той е решил да бъде мъж. Ако не беше напредъка на медицината щеше да се префасонира, ама друг път. Но медицината не е природа. Като е решил да бъде мъж да се беше сетил, че основно предимство и недостатък на мъжете е, че не могат да раждат, но затова пък те могат други неща, така че не са капо.
Другият голям проблем си е голям проблем. Не знам кое е по-голям проблем - това че едните са с нормална сексуална ориентация и не осъзнават поведението си и отговорностите си, или че другите са с обратна сексуална ориентация и не осъзнават последствията и отговорностите от това. И в двата случая имаме отхвърляне на отговорност, не ги оправдавам нито едните, нито другите. Все пак не може при всеки такъв случай да се оправдаваме с това, че видиш ли има някои, които живеят без да се обичат, бият децата си и т.н., и Северна Корея прави ядрени опитчета, ама щото и американците са правили, и свинския грип е страшен, ама какво да кажем за СПИН-а и въобще така да отместваме темата по други въпроси, които също са важни, тревожни и опасни, но не за тях говорим.
цитирай
5. sis - Хей, буболече,
12.06.2009 01:15
ние всички сме природата - хората, медицината, науката, експериментите, пеперудите. Всичко. Щом не се е прецакало раждането, значи някой е решил, че трябва и се е случило!!!! Медицината е в услуга на природата, но тя е и част от нея!

Какво означава нормална сексуална ориентация. В момента в къщи има куче, което е на 5 месеца. женско. Хвърля се на хора и прави характерни движения за секс /като мъжко, което ебе женска/?! И аз не мога да му се разсърдя. То е такова. Има си женски полови органи. Прави сексуални движения като мъжко. Може да е объркано. Може да е ... друго. Може да си създаде потомство. Може и да се окаже някакъв вид гей. Каквото е писано, такова. Според мен не е извратено. Случва се в природата.

:):):):):)
цитирай
6. cocolina - а днес в яху прочетох
12.06.2009 11:52
че жената, която не се е качила във френския самолет, който падна и по този начин по чудо е оцеляла/ и съпругът и също/, вчера е катастрофирала и е останала на място - колата и е навлязла в насрещното движение. Странно..Замислих се, дали ако нещо му е писано на човек, може да избяга от него..
цитирай
7. buboleche - не само тя,
12.06.2009 11:53
още едно испанско семейство е загинало в катастрофа, една седмица след като са пропуснали полета с този самолет. Многоточие.....
цитирай
8. cocolina - ами тогава..
12.06.2009 12:18
излиза че ние сме независими, защото нищо не зависи от нас
цитирай
9. buboleche - това е
12.06.2009 12:22
стара истина.:)
цитирай
10. kosara2008 - предопределеност ? или
14.06.2009 15:26
Матрица...малко страшничко...

имаш лично отношение, затова си ми харесваш, здравей:)
цитирай
11. buboleche - аз винаги имам лично отношение,
15.06.2009 10:45
как иначе? май всеки има, друг е въпроса дали го казва. по някои въпроси е добре да се каже, но само на точното време и място иначе по-добре въобще да не се казва.:)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: buboleche
Категория: Други
Прочетен: 559755
Постинги: 163
Коментари: 672
Гласове: 15264