Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.06.2009 13:23 - Защо едно сърце спря да бие?
Автор: buboleche Категория: Други   
Прочетен: 2637 Коментари: 5 Гласове:
1

Последна промяна: 21.11.2009 12:46


 След това, което ще прочетете, ще разберете защо сърцето на Майкъл Джексън е спряло да бие, нещо повече, ще разберете, че този човек, който има хиляди фенове, които биха дали живота си за него, освен че е бил лишен от детство, мен ако питате поради чиста алчност на родителите, беше лишен и от достойна старост - да отгледа децата си и дай Боже всекиму - да се радва на внуци и на старините си спокойно. И при толкова хиляди фенове по цял свят, милиони хора, които го обичат, той е бил заобиколен в най-близкото си обкръжение, от хора, за които последното, което може да се каже, е че са го обичали и са били загрижени за него. Напротив - бил е заобиколен от хора, които само са гледали на негов гръб как да направят повече пари. Не им е пукало в какво състояние е, правели са се, че не виждат, лекарите, които са го "лекували" не са го лекували в действителност, а са му предписвали обезболяващи безобразно, без да се стремят да премахнат първопричината за болките му и да подобрят физическото му състояние. 
Излиза, че е било въпрос на време това да се случи, всеки, дори без медицински познания, би разбрал, че не може човек в такова състояние да прави турне и да издържи на това натоварване, това е убийствено и самоубийствено?! Ние, феновете на Майкъл Джексън, се чувстваме ограбени. Разкарваха го като едно чучело пред очите ни, а тези, които са знаели какво му е в действителност, не ги е интересувало. 
Малко по-надолу, във втора статия, ще разберете, че момчето, което преди съдеше Майкъл Джексън за педофилия, си признало, че в дейстителност той въобще не го е докосвал. И двете статии са от "Стандарт".

КРАЛЯТ Е РАЗВАЛИНА
"Резултатите от първата аутопсия на Майкъл Джексън, която беше извършена още на 26 юни и продължи 3 часа, показаха ужасяващи резултати и надхвърлиха всякакви очаквания. При ръст 178 см Краля е тежал само 50 килограма, съобщава вестник "Сън". Той е страдал от анорексия и се е хранил веднъж на ден, и то оскъдно. Патолозите са открили в стомаха му единствено няколко неразтворени лекарства, най-вероятно обезболяващи и успокоителни. Взел ги е точно преди смъртоносната инжекция с демерол. Не е имало никакви следи от храна в стомаха му. Проба от съдържанието е изпратена за токсикологичен анализ. 
В опит да спасят живота на легендата докторите са счупили няколко ребра. Бедрата, хълбоците и раменете на певеца са били целите в убождания от игли. Смята се, че са в резултат на инжектирането на наркотични обезболяващи, прилагани три пъти седмично в продължение на години. 
Майкъл Джексън е бил напълно без коса, като по скалпа му е имало единствено и само мъх. Когато е починал, Джако е носел перука. Над лявото ухо е открит белег, над който изцяло е липсвало космено покритие. Той е резултат от инцидент през 1984-а, когато прическата на певеца се запалва по време на снимки на реклама за "Пепси". Легендите около пластичните операции на звездата също ще придобият ново съдържание, след като патолозите са открили купища белези от козметични интервенции, които свидетелстват за минимум 13 корекции.
В гръдния кош, в областта около сърцето, са открити четири следи от инжекции в резултат на опитите сърдечната дейност да бъде възстановена с адреналин. Три от тях са преминали през сърдечната стена и са я увредили, а четвъртата е попаднала в едно от ребрата. При аутопсията са намерени и необясними следи от натъртвания по коленете и от предната страна на двата пищяла. Гърбът му е целият в порезни рани, свидетелстващи за скорошно падане. 
"Семейството на Майкъл Джексън и почитателите му ще бъдат ужасени, когато научат в какво състояние е бил той - кожа и кости, без коса. Белезите от инжекции по цялото тяло и обезобразяването в резултат на многобройни пластични операции показват, че състоянието му се е влошавало от години. Лекарите му и други "паразити" около него са наблюдавали безучастно как той се самоунищожава. Някой трябва да плати за това", казва източник, близък до антуража на Майкъл Джексън. 
Стана ясно, че кардиологът Конрад Мъри е бил нает от AEG Live, организатор на концертите, само 11 дни преди смъртта му. Той отказва да е инжектирал певеца с демерол преди смъртта му, а специалисти твърдят, че е допуснал може би фатална грешка, като се е опитвал да спаси живота на звездата, докато лежи в леглото. Сърдечен масаж се прави задължително върху твърда повърхност. Експертите се чудят как опитен кардиолог е пропуснал този факт и може би е взел грешното решение в последните минути на Майкъл.
По ирония на съдбата патолозите са установили, че Краля се е възстановявал отлично от рака на кожата, а най-проблемната му зона - брадичката, е започнала да генерира здрави кожни клетки.
Втората аутопсия, поискана от семейството на Джако, ще се проведе на тайно място, а адвокатите на фамилията вече подготвят документите за мултимилионно дело срещу доктор Мъри. В дома на звездата са били открити и зелени рецепти за лекарства на името на различни пациенти, а не на Джако."
Иваничка ТОДОРОВА 

"Мадона ще изнесе дълго чаканото у нас шоу на 29 август - деня, в който Краля на попа трябваше да навърши 51 години. Съвпадението на двете паметни дати най-вероятно ще провокира живата икона да направи промени в спектакъла си и да почете Джако. "Все още нямаме информация от екипа на Мадона, но сме убедени, че ще почете паметта му, особено при това съвпадение", казаха пред "Стандарт" организаторите от "СМЕ". Мадона сподели часове след смъртта му, че не може да спре да плаче. Двамата никога не са имали общ проект, въпреки че през 1991-ва имаха такава идея. Тогава Джако я отхвърли, защото колежката му е твърде провокативна. Вчера поп кралицата сподели, че е планирала дори да изненада Майкъл на концертите му в Лондон, като се появи на сцената в някое от шоутата на "Оксиджин Арена". Късно снощи пък Джордан Чандлар, който обвини Джако в педофилия и получи 20 млн. долара извънсъдебно през 1993-а, си призна, че е излъгал под натиска на родителите си. Това стана в личния му блог, където пише, че Краля никога не го е докосвал. "

.........................................



Гласувай:
1



1. sowhat - защото светът е жесток
30.06.2009 13:25
и никога не се е въртял около едно сърце, а около парите.
простичко
цитирай
2. buboleche - и най-голямото говедо не заслужава
30.06.2009 13:30
такова отношение, а още по-малко той........
цитирай
3. sowhat - пишат се три точки
30.06.2009 13:33
останалото е разточителство бу.
на света не му пука за говедата. още по малко за не говедата
цитирай
4. buboleche - абе света
30.06.2009 13:36
да вземе да се гръмне.
цитирай
5. sowhat - светът не се гърми
30.06.2009 13:37
гърмят сърцата на неговедата
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: buboleche
Категория: Други
Прочетен: 559760
Постинги: 163
Коментари: 672
Гласове: 15264